Sal4You_blog_Salarisbetaling_Feestdagen

Salarisbetalingen rond de feestdagen

Wilt u er zeker van zijn dat uw salarisbetalingen in december op tijd verwerkt worden? Wacht dan niet tot het laatste moment en lever uw betaalopdrachten ruim voor de reguliere uiterste aanlevertijdstippen aan.
Voor onderstaande banken geldt:

ABN AMRO: SEPA-aanlevering woensdag 19 december voor 17:00 uur dan staan vrijdag 21 december de betalingen bij uw werknemers op de bank.

RABO: SEPA-aanlevering donderdag 20 december voor 12 uur dan staan vrijdag 21 december de betalingen bij uw werknemers op de bank.

ING: Bankieren uw werknemers bij een andere bank dan de ING, dan moet u op donderdag 20 december aanleveren in verband met de verwerking van 1 werkdag. Voor werknemers die bankieren bij de ING kan dat op vrijdag 21 december. Dan zijn de betalingen op vrijdag 21 december bij uw werknemers.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen. Wij wensen u alvast fijne feestdagen.

Sal4You_blog_Bijtelling_2019

Verandering in 2019 voor bijtelling elektrische auto van de zaak

Voor een elektrische auto gaat de werknemer vanaf volgend jaar meer bijtelling betalen, afhankelijk van de cataloguswaarde, omdat de bijtellingsregels voor de auto van de zaak wijzigen in 2019. Op dit moment zijn er 2 bijtelling categorieën, namelijk 4 procent en 22 procent.

Sal4You_blog_WKR_2018

De werkkostenregeling 2018

De werkkostenregeling vervangt alle verschillende regels en wetten rondom de vergoedingen en verstrekkingen aan werknemers, en bundelt deze in één collectieve regeling.

Vrije ruimte

De ruimte die u hebt om uw werknemers vergoedingen en verstrekkingen te doen noemen we vrije ruimte. De vrije ruimte bedraagt 1,2% van de totale loonsom van het bedrijf. Deze vrije ruimte kan worden besteed aan onbelaste verstrekkingen en vergoedingen aan werknemers. Komen de vergoedingen boven de vrije ruimte, dan moet u over dat bedrag 80% belasting betalen.

Sal4You_blog_Beschikking WHK premie 2019

Beschikking Werkhervattingskas 2019

De belastingdienst verstuurt de beschikkingen voor de gedifferentieerde WHK (werkhervattingskas) premie 2019 vanaf eind november.
Wilt u zeker zijn dat u de juiste premies afdraagt voor de loonaangifte? Stuur uw Beschikking naar ons om het te laten berekenen, dan bent u op tijd en verzekerd van een juiste berekening. Direct vanaf januari 2019!

Sal4You_blog_Wettelijk minimumloon per 1 januari 2019

Het wettelijk minimumloon per 1 januari 2019

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft het wettelijk minimumloon per 1 januari 2019 in de Staatscourant gepubliceerd. Hieruit blijkt dat het brutominimumloon volgend jaar stijgt naar € 1.615,80 per maand, € 372,90 per week en € 74,58 per dag. Deze bedragen gelden voor een fulltime dienstverband bij een 22-jarige. Het minimumuurloon hangt af van de lengte van een werkweek in de organisatie.

Sal4You_blog_vakantieperiode_RH (2)

Bezetting tijdens de vakantieperiode

Voor veel ondernemers is de bezetting tijdens de vakantieperiode een grote uitdaging. Zowel klanten als medewerkers mogen geen last krijgen van de lagere bezetting. Maar hoe zorgt u ervoor dat de vakantieperiode vlekkeloos verloopt en dat de werkdruk voor achterblijvers niet te hoog oploopt?

Sal4You_blog_onbetaaldverlof_RH

Hoe gaat u om met onbetaald verlof?

Iedere medewerker kan bij u een verzoek indienen voor het opnemen van onbetaald verlof. Bijvoorbeeld voor het maken van een lange reis of als een sabbatical. Welke gevolgen heeft dit voor u als werkgever?

Sal4You_vakantiegeld_header

Uitbetaling van vakantiegeld

Uitbetaling van vakantiegeld Veel werknemers kijken al reikhalzend uit naar hun welverdiende vakantie. Daarom wordt er natuurlijk met smart gewacht op het jaarlijkse vakantiegeld. Het is aan u als werkgever de taak om ervoor te zorgen dat het ook dit jaar weer goed en soepel verloopt.

Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief

NEXT Sal4You

Deventerstraat 67
7322 JK Apeldoorn

085-0471099
info@sal4you.nl

Maandag t/m vrijdag:
09:00 tot 17:30 uur

KVK 67288235
BTW NL8569.14.277.B01

Copyright 2018 © All Rights Reserved